Hälsosamma oljor i kombination

Navarra Hälsobadolja består av noggrant utvalda oljor. Var och en för sig har de fantastiska egenskaper som gör Hälsobadoljan enastående. I kombination blir oljorna en universalprodukt som gör gott för hela kroppen.

Utöver rengöring för hud och hår används Hälsobadoljan till badtunnor där några droppar hälls i badvattnet för att åstadkomma en frisk och sund aroma. Den fungerar också utmärkt att använda i massagebehandlingar tillsammans med mandel- eller linfröolja.

Enbärsolja

Enbärsolja har använts flitigt genom tiderna då den har många egenskaper som gör gott för huden. Idag är den återupptäckt, ofta genom aromaterapi där den beskrivs som välgörande och renande.

Eucalyptus

Eucalyptus tillhör växtsläktet myrtenväxter som har många goda egenskaper. Man har pressat ur oljan från de läderliknande bladen i tusentals år och med dess breda användningsområden har den använts till mycket. Den är en självklar ingrediens i vår exklusiva Hälsobadolja. Bland annat är den svalkande och mycket vårdande. Den karaktäristiska doften av badoljan kommer från Eucalyptus.

Rapsolja

”Nordens olivolja” är fullproppad med antioxidanter och innehåller mycket naturligt E-vitamin.

Tallbarrsolja

Tallbarr är till mångas förvåning mycket rik på vitamin C. Oljan vårdar huden och känns mycket stimulerande. Dess renande men samtidigt skonande egenskap gör gott för huden men också för håret som får en fin lyster efter tvätt med Hälsobadoljan.